Tel. podpora: (Po-Pá 8-15) +420 773 287 300
Patentoid Blog Snižte si před koncem roku daň z příjmů

Snižte si před koncem roku daň z příjmů

28.11.2017

Víte, že si registrací ochranné známky můžete snížit daňový základ? Proč ale riskovat daňové nesrovnalosti či utrácet za zbytečné náklady, když si daňovou povinnost snížíte i ochranou své obchodní značky.

Ochranná známka je dlouhodobá investice, které rozhodně nebudete litovat. Zapsaná známka zabrání konkurenci, aby uváděla na trh produkty s podobným, či dokonce stejným označením a zároveň chrání značku před případným poškozením.

Stačí pouze vyplnit náš online formulář a o vše ostatní se už společně s našimi patentovými specialisty postaráme za Vás. Ochranná známka je platná po dobu 10 let, a poté si ji můžete opět jednoduše prodloužit.


Proč má smysl investovat do ochranné známky ještě před koncem tohoto roku?

  • Obvykle platí, že čím je známka starší, tím má větší hodnotu. Registrací zabráníte ostatním, aby zneužili vaše označení a parazitovali na vašem úspěchu.

  • Veškeré poplatky spojené s registrací ochranné známky jsou daňově uznatelné a účtují se do nákladů za dané účetní období.

  • Po uhrazení objednávky vám ihned zašleme fakturu, kterou si budete moci ještě v tomto roce zaúčtovat do svých nákladů, a snížit si tak daňový základ pro rok 2017.

Neodkládejte ochranu svého označení a investujte do své značky ještě před koncem roku. Nejenom že efektivně zoptimalizujete své výdaje, ale zároveň dobrou investicí posílíte hodnotu svého podnikání.

Máte nějaké dotazy či potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám zodpovíme veškeré otázky.

 

Patentoid Copyright © 2024 Patentoid s.r.o.
Designed by Beneš & Michl