Tel. podpora: (Po-Pá 8-15) +420 773 287 300
Patentoid Blog IP Scan - audit vašeho duševního vlastnictví v hodnotě 21 000 Kč nyní za 2 100 Kč

IP Scan - audit vašeho duševního vlastnictví v hodnotě 21 000 Kč nyní za 2 100 Kč

27.05.2023

Ochrana duševního vlastnictví je jedinou zákonnou možností jak zabezpečit, aby vaše nápady, výrobky a služby byly v bezpečí. Chráníte se tak před napodobováním konkurencí nebo využíváním bez povolení.

Co je služba IP Scan?

Vyznat se v celé právní oblasti není jednoduché, ale proto existuje služba IP Scan, která je jakýmsi auditem duševního vlastnictví přímo ve vašem podnikání/firmě. Díky této službě se spojíte přímo s odborníkem (speciálně certifikovaným), který přezkoumá vaši situaci (provede audit). Společně tak zjistíte, která nehmotná aktiva vlastníte a bylo by vhodné je chránit. Případně jakými jinými způsoby by bylo možné podpořit růst vašeho podniku.

Získáte tak přehled a doporučené kroky jak postupovat v oblastech jako jsou:

  • vaše autorská práva
  • ochranné známky
  • patenty a užitné vzory
  • průmyslové vzory
  • licence
  • smlouvy

Zpráva, kterou dostanete výstupem, bude obsahovat jaké oblasti duševního vlastnictví se vás týkají, včetně rizik, která se s nimi pojí a především ideální strategii, jak dále postupovat v oblasti ochrany duševního vlastnictví vašeho podnikání.

Služba IP Scan v hodnotě 21 000 Kč (900 €) s 90% “slevou”!

V ČR lze nyní žádat o grant na IP Scan, který pokryje 90% z celkové ceny služby. Vy tak získáte celý audit s výslednou cenou 90 EUR (2100 Kč). Grant je určen pro MSP (malé a střední podniky). Nutností je mít své IČO (identifikační číslo) a získat ho může i fyzická osoba - nutností je mít právě své IČO (tedy být podnikající fyzickou osobou). Pokud si nejste jisti, jestli do dané kategorie spadáte, neváhejte se zeptat zde.

Vyřízení žádosti o dotaci i zpracování auditu na jednom místě

Náš partner je certifikovaným poskytovatelem služby IP Scan. Navíc pro vás zdarma vyřídí i zmiňovaný grant. Stačí ho kontaktovat vyplněním tohoto formuláře. V případě, že máte jakýkoli dotaz ke službě, neváhejte nás kontakovat i přímo na www.patentoid.cz/kontakt.

Jak služba IP Scan probíhá?

  1. Začnete tím, že kontaktujete nás či našeho partnera
  2. Zpravidla během následujícího pracovního dne vám odpovíme na dotazy a předáme vás našemu zpracovateli, který bude zpracovávat audit a zprávu
  3. V případě nutnosti uzavřete se zpracovatelem NDA (smlouva o mlčenlivosti)
  4. Zaplatíte službu IP Scan
  5. Zpracovatel zažádá o schválení grantu na příslušném úřadu (schválení trvá většinou do 15 dní)
  6. Vyplníte jednoduchý dotazník o vašem podnikání
  7. Zpracovatel s vámi provede cca hodinový pohovor (může být i delší)
  8. Zpracovatel vám vypracuje analýzu a závěrečnou zprávu, kterou následně zašle úřadu, který kontroluje kvalitu poskytované služby IP Scan v EU
  9. Zpracovatel zažádá o vyplacení grantu přímo na váš účet
  10. Vy získáte analýzu a tedy absolutní přehled o stavu ochrany vašeho duševního vlastnictví + 810 € zpět

Máte o službu IP Scan zájem? KONTAKTUJTE NÁS

3 důvody, proč Patentoid podporuje poskytování služby IP Scan

1. Klienti získávají odpovědi na všechny otázky, na které jim běžně advokát odpovídá se sazbou 3 000 - 5 000 Kč na hodinu. Nejčastějšími jsou:

  • Mám si registrovat ochrannou známku, průmyslový vzor, užitný vzor, nebo dokonce patent? Co vlastně potřebuji?
  • Mám si registrovat název firmy, naší doménu, název služby/výrobku? Co ochrání můj business nejlépe?
  • Mám si registrovat textovou či slovní ochrannou známku? Bude chránit textová i obrazová ochranná známka můj business stejně?
  • Mám být vlastníkem ochranné známky já? Nebo jím má být má firma?
  • Mám název obsahující obecně užívaná slova/názvy. Jakou formou ho mám chránit? Nevyhodím peníze za žádost o ochrannou známku, kterou mi úřad zamítne a nevrátí peníze?

2. Komplexní řešení vyžaduje celkovou znalost klientova businessu

V Patentoidu klientům poskytujeme v rámci objednávky ochranné známky 15 minut konzultace zdarma. Tato doba ale klientům nemusí vždy stačit. Především v případech, kdy klient chce radu v oblasti duševního vlastnictví celkově a ne jen v oblasti ochranných známek. Naproti tomu služba IP Scan zkoumá celý business klienta a dává mu opravdu komplexní rady, jak nejlépe postupovat přímo v jeho situaci, a to v oblasti nejen ochranných známek. 

3. Klient, který by si nemohl dovolit komplexní odbornou radu ji nyní získá za 90 € a i on může opravdu nejefektivněji chránit svůj business

Nejlepší radu, jak postupovat a chránit své podnikání v oblasti duševního vlastnictví můžete dostat jen od někoho, kdo se důkladně seznámí s vaší aktuální situací a potřebami. To ovšem vyžaduje hodiny práce, které u advokáta nejsou levné. Ale díky službě IP Scan může komplexní strategii od opravdového odborníka získat každé s.r.o. nebo podnikatel.

Patentoid vždy dbá o to, aby pomáhal svým klientům chránit jejich značky tím nejlepším možným štítem proti konkurenci.

Proto vítáme příležitost informovat o možnosti, díky které může ten správný štít získat opravdu každý podnikatel/firma v ČR za pár korun. 

Pokud máte o službu zájem, nebo máte jakýkoli dotaz, neváhejte se nám ozvat zde.

Patentoid Copyright © 2024 Patentoid s.r.o.
Designed by Beneš & Michl