Tel. podpora: (Po-Pá 8-15) +420 773 287 300

Ruslana S. (duben 2023)

5 / 5

Profesionálně odvedena práce. Doporučuji.

Petr Z. (leden 2023)

5 / 5

Děkuji všem lidem v Patentoidu za nevídanou míru profesionality v poskytované službě a služeb tím souvisejících. S pozdravením, Petr Ž.

Lenka B. (listopad 2022)

5 / 5

Jednoduché, rychle a především na mé otázky ohledně času a ceny prakticky vysvětleno. Děkuji

David K. (listopad 2022)

5 / 5

Perfektní spolupráce, služba opravdu na klíč, poradili, doporučili a po 6 měsících legislativní lhůty jsme držiteli ochranné známky

Román Š. (září 2022)

5 / 5

Velice profesionální jednání, se službou jsme spokojeni.

Roman Š. (září 2022)

5 / 5

Se službou a přístupem firmy Patentoid, ohledně registrace ochranné známky jsem byl velmi spokojen.

Pavlína K. (září 2022)

5 / 5

Vážení a milí přátelé , vřele doporučuji služby této společnosti Patentoid.cz. A zároveň děkuji teamu této společnosti za jejich přístup, spolehlivost při zpracování žádosti a přeji mnoho úspěchů a spokojených zákazníků.

Filip M. (prosinec 2020)

5 / 5

Mám rád služby, které umí relativně složité věci zjednodušit tak, že vám stačí vyplnit jen jednoduchý formulář. A to je přesně případ Patentoidu. Můžete strávit hodiny studiem ochranných známek a pokusit se ji podat sami, nebo nad tím besedovat s právníky

Lubomír B. (prosinec 2020)

5 / 5

Chtěl jsem si registrovat ochranou známku pro svou firmu. Ale zhrozil jsem se z administrativy, která registraci provází. Obrátil jsem se na Patentoid a všechno mi zařídili. Obdivuji lidi, kteří dokáží to administrativní bahno zvládat na profesionální úrovni.

Martin K. (listopad 2020)

5 / 5

Na Patentoidu oceňuji zejména perfektní komunikaci a zájem o zákazníka. Potěšilo mě ale také velmi rychlé zpracování zakázky a průběžná informovanost o stavu vyřízení. To byl také důvod opakovaného využití jejich služeb a zcela jistě to nebylo naposledy.

Josef K. (listopad 2020)

5 / 5

Vše perfektně zařídili.

Petr S. (listopad 2020)

5 / 5

Výborné webové rozhraní. Rychlá odezva. Příjemná komunikace.

Iveta B. (listopad 2020)

5 / 5

Jsem ráda, že existuje firma, která dokáže proces registrace usnadnit! Z mého pohledu je to určitě skvělá investice. Zároveň šetří spoustu času a zařizování!

Josef L. (listopad 2020)

5 / 5

S vašimi službami jsem byl velmi spokojen, po krátké emailové či telefonické konzultaci registrace proběhla tzv. "na klíč". Vzhledem k náročnosti celého procesu byla cena za Vaše služby velmi přijatelná. Chtěl bych tímto doporučit Vaši firmu i ostatním zájemcům.

Jaroslav H. (listopad 2020)

5 / 5

Splnili jste vše, co jste na začátku naší spolupráce deklarovali a díky Vaší službě jsme úspěšně a bez jediného problému zaregistrovali ochrannou známku.

Lenka M. (listopad 2020)

5 / 5

Registrace ochranné známky s Patentoid proběhla takřka bez mého vědomí:) Prostě jsem zadala a vše ostatní plynulo, aniž bych se musela o cokoli starat.

Lydie H. (listopad 2020)

5 / 5

Jednání bylo rychlé, jasné a příjemné. Vyřízení ochranné známky proběhlo ještě dříve, než jsme původně počítali. Byli jsme spokojeni a doporučujeme.

Ondřej Ch. (říjen 2020)

5 / 5

Spolupráce proběhla na profesionální úrovni, vše v domluveném termínu. Zástupce právní kanceláře nám ochotně poradil detaily a nezbytné formální úpravy. Službu doporučuji.

Roman P. (říjen 2020)

5 / 5

Byl jsem velmi spokojený. :-) Vstupní formulář, pár e-mailů a bylo hotovo. Z pohledu zákazníka naprosto ideální, vše šlo jako po másle a bez starostí. Ještě jednou díky, přeji krásný den a mnoho spokojených zákazníků :-)

Google

5 / 5

rating
Google

4.8 / 5

rating
Comgate EUIPO MasterCard Trustpilot UPV WIPO RapidSSL VISA

Ochraňte svou značku ještě dnes

REGISTROVAT ochrannou známku

Patentoid Copyright © 2024 Patentoid s.r.o.
Designed by Beneš & Michl